Menuen kan bestilles til både frokost og aften og er aktuel fra d. 13. november tom. d. 28. december med undtagelse af d. 23. december og d. 24. december samt til frokost 1 og 2 juledag.
Gammeldags modnede julesild med kapersfrugter og rødløg Gammeldags modnede karrysild med æggesalat
Serveret med rævesauce
Smilende æg og krydderurter
Høns fra Bangs Hønniker og hjemmelavet tørsaltet bacon
Grønlangkål og brunede kartofler
Æble-sveskekompot, julesauce og hjemmelavet rødkål
Kirsebærsovs tilsmagt med portvin
Vær venligst opmærksom på, at menuen skal forudbestilles min. 2 dage før og af min. 4 pers.
Råsyltede tyttebær, kapersremoulade og citron
69,- pr. pers.
Abrikoser og portvinsmarinerede nødder
125,- pr. pers.